Въпрос относно максималната скорост на локомотивите

Пояснения на въпроси свързани с МСТС и проблеми с подвижния състав, с трасетата и със самата инсталация на симулатора.
XeS
Новодошъл
Новодошъл
Обратна връзка:

Въпрос относно максималната скорост на локомотивите

Мнение от XeS »

Извинявам се предварително ако съм объркал раздела, но в търсачката не намерих отговор на моят въпрос.

Та въпроса ми е следният: Как или от каде мога да направя даден локомотив с максимална скорост 140 км/ч да може да дигне по-голяма скорост?

Повдигам този въпрос понеже си свалих Метроруут трасе (за дизелови локомотиви) и на него влаковете имат ограничение 500 мили ограничение или 804 км/ч... но нямам толкова бърз влак за това трасе, а не можах да си намеря никаде толкова бърз дизелов локомотив :( Другото кофти на трасето е, че не пише какви точно локомотиви трябва да имам за него и затова питам как можем, ако е възможно да преправя предварително готов локомотив.

Ще Ви бъда благодарен ако някой знае как или от каде се може да се увеличи максималната скорост на локомотив.
Аватар
2Xtreme
Утвърден участник
Утвърден участник

Re: Въпрос относно максималната скорост на локомотивите

Мнение от 2Xtreme »

До колкото знам max скороста се настройва от .ENG файла, но незнам точно кое. Все някой ще знае и ще ти отговори кое точно трябва да пипнеш и да оправиш :i_ok:
bdz_electric
Утвърден участник
Утвърден участник

Мнение от bdz_electric »

Търси в енг MaxVelocity.....
XeS
Новодошъл
Новодошъл
Обратна връзка:

Мнение от XeS »

Явно при дизеловите локомотиви не само това трябва да се пипне ... При ACELA стана и дигна 200 мили както го бях сложил ( въпреки че много бавно набираше ), но при дизеловият беше фиксирано 85 мили ( само незнам защо е в мили енг-то като влака е в километри ) аз го направих на 500 понеже това е максималното на трасето, но нищо не стана влака набираше пак толкова бавно и пак достигна максимална скорост от 151 км/ч.
Някак ви други идеи?
Аватар
msts_4ever
Утвърден участник
Утвърден участник

Мнение от msts_4ever »

Ами освен MaxVelocity промени и MaxPower аз пробвах и при мен стана. Пробвай :vishenka32:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор