Хора?
- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: MAV_Passenger_Pack_71.rar
От кой сайт си го видял това ?
MAV е означението на унгарските железници. Има вагони, които са архивирани по този начин.
MAV е означението на унгарските железници. Има вагони, които са архивирани по този начин.
Re: MAV_Passenger_Pack_71.rar
Това най-вероятно е пакет от активити-та за унгарски трасета, и по-конкретно - към трасе NOVA-то. Така предполагам, защото активититата към трасето имат такова означение. Не ми се вярва да става дума за пътници по гарите. И все пак - трябва линк за да се провери.

Re: Хора?
Дръпнях го една вечер от един сайт но непомня от кой, защото бях наотворил към 3-4
Има само 4 файла.
BTW. В една картинка бях видял хора във машината, и на един клип хора по гарит. Някой знае ли как се прави това?
Има само 4 файла.BTW. В една картинка бях видял хора във машината, и на един клип хора по гарит. Някой знае ли как се прави това?
Re: Хора?
2Xtreme написа:Дръпнях го една вечер от един сайт но непомня от кой, защото бях наотворил към 3-4Има само 4 файла.
BTW. В една картинка бях видял хора във машината, и на един клип хора по гарит. Някой знае ли как се прави това?![]()
![]()
![]()
Знаеш ли, я по-добре архивирай файловете и ги качи тук, за да ти кажем че така не сме пророци да знаем. Иначе хора в машината може да има като текстура на машинисти, хора по гарите - също като текстура може да бъде.