Кабини
- It_s_Real
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Кабини
Нещо лампите не са ги оправили, понеже като се набират позиции светва лампата за АТП в междинна позиция ...
КОолеги,тая кабина много ме измъчи сега пък като започна не ми излиза кабината излиза околния пейзаш обаче няма кабина

-
hackera457
- Новодошъл

Кабината е хубава, но за кои серии може да се ползва? Може ли да се ползва за 44/45 или само за 43 серия?
Ето снимка

това е през нощта и с пусната Cab Light- може да се пуска и спира CabLight само нещо лампите не са направен както трябва, но и така е добре
Ето снимка

това е през нощта и с пусната Cab Light- може да се пуска и спира CabLight само нещо лампите не са направен както трябва, но и така е добре
на нищо не ми върви тая кабина празно седи няма нищо че и никой от вас дори и не ми обърна внимание от какво може да е

-
hackera457
- Новодошъл

Сега ще ти кажа как ще стане:
Сваляш архива и го разархивираш в папката TRAINSET
Отваряш .еng и намираш реда където се указва местоположението на кабината и пишеш
И ето крайния вариант как трябва да стане
CabView ( "../../common.cab/cab242/242.cvf" )
Сваляш архива и го разархивираш в папката TRAINSET
Отваряш .еng и намираш реда където се указва местоположението на кабината и пишеш
Код за потвърждение: Избери целия код
../../common.cab/cab242/242.cvfИ ето крайния вариант как трябва да стане
CabView ( "../../common.cab/cab242/242.cvf" )
Благодаря ти много 

-
bdz_45
- Новодошъл

Как може да се пуска и спира ?
- gushterov
- Утвърден участник

Ctrl+L
-
didsideout
- Утвърден участник

It_s_Real написа:Една кабина на CD 242 серия, изключително добре направена, най-долу:
http://ssmsts.wbl.sk/Kabiny.html
Ето и видео малко:
http://www.youtube.com/watch?v=1J7wdNK- ... re=related
Още не съм я тествал на нощно каране ама предполагам, че ще е супер. :i_wink: :i_cool:
Здравейте, имам нужда от ъпдейта за тази кабина, защото от посочения линк вече не може да се сваля ъпдейта, някой би ли ми помогнал, като ми го прати?
-
didsideout
- Утвърден участник

Хм, интересно, защо ми излизат дори и с ъпдейта пак само няколко контролера и всичко останало липсва, някакви идеи?
-
didsideout
- Утвърден участник

Здравейте, имам нужда от адекватна кабина за 46 1хх и 6 2хх, свалих от румънците една, но мисля, че тук някой беше направил друга за 46 1хх, много интересна, с едни лампи отстрани контролера, ама не мога да я намеря сега... 
-
didsideout
- Утвърден участник

Колеги, имам едно такова питане, можем ли да направим така, че да имаме автоматично набиране на позиции при нашите локомотиви и как можем да го постигнем? Предполагам запознатите с eng файловете ще са по наясно.
-
Stoyanov
- Site Admin
В какъв смисъл автоматично набиране на позиции?
Горд администратор на форум MSTS България!
-
didsideout
- Утвърден участник

Ами в момента се набират една по една с постоянно натискане на бутон D, можем ли да направим така, че когато натиснем примерно два пъти бутона, позициите да започнат да се набират автоматично без повторно да натискаме копчето!?! Както при реалните машини, има си позиция за автоматично набиране на позииции!!!