Някой може ли да ми каже как да направя така,че и втория пантограф на даден локомотив да може да се вдига и сваля? Рових в нета,но не намерих добро обяснение пък ми се иска да разбера как Ако някой знае нека сподели
1. Трябва да имаш MSTS-Bin. 2. Като е създаван 3Д модела на лока трябва да е зададен и 2-рия пантограф. 3. В .eng освен реда PantographToggle1 ( 0 1 0 ) , трябва да има и PantographToggle2 ( 0 1 0 ) 4. Ако горните 3 са изпълнени в играта чрез Shift+P трябва да се вдигне.
Да, но когато отворя този файл с Notepad ++ ми излизат само символи на кирилица и всичко ми е разбъркано!!! Къде по - точно трябва да търся за пантографа?
Разбирам, аз също предполагах така, но се надявах да може да се променя, защото на унгарските трасета на които играя има доста голямо разтояние от пантографа и контактната мрежа! Единственото което мога да направя е да смъкна контактната мрежа надолу, но пък така се губи оригиналността на трасето! Интересното за мен е, че серия 46 са идеални за км на унгарските трасета, а серия 44/45 са доста по ниски. Благодаря ви все пак !