Аз пък мисля друго. Така и така ще правиш нов сървър в края на Януари. Няма нужда за малкия период от 1 месец да се качват някой неща. Най-добре сложи на началната страница един индекс с три пренасочвания към темите тук във форума за Ел. лок, ЕМВ, Диз. локомотиви и т.н. и допиши отдолу, всеки, който иска да свали модел, да влезе във форума и да го поиска в специално създадена тема. И когато някой поиска модела - всеки, който го има му го предоставя. След Януари ще се качат файловете наново и ще се започне от начало
И като заговорихме за начало, помните ли, че обмисляхме сайт ? Тези дни пак обърнах внимание на стария си проект, обаче прецених следното - сайтът и форумът са динамични - разработват се модели, рипейнти и т.н., затова писан сайт като моят няма да свърши работа - трудно е да се качва индекс винаги, когато има нещо ново. Затова, защо не построим един сайт върху готовата система e107 ? Лесна е, удобно се работи с нея и бързо се научава. Какво мислите ? Аз лично имам два сайта на е107 от 2 години насам и съм изключително доволен от тази система.